15 érv a napelemekkel kapcsolatban, ha még mindig nem hiszel a szomszédok tetőinek.

Mert azokon már ott van, vagy hamarosan ott lesz!

Ezen az oldalon:

A napelemes rendszer jó és hatékony áramtermelő megoldás. 15 + 1 érv, hogy miért érdemes ezt a rendszert választania.

 1.  0 Ft-os villanyszámla! A jól méretezett és kivitelezett napelemes rendszer teljesen kiváltja a villanyszámláját.
 2. Kiszámítható befektetés. 0 százalékos kamat és kezelési költséggel indítható!
 3. Függetlenedés az áramszolgáltatótól.
 4. Környezetvédelem. A napelem óvja, védi a környezetünket, mert nincs széndioxid és egyéb környezetszennyező gáz kibocsájtás.
 5. Egy 3-5kW-os napelemes rendszer lenullázza egy átlagos család villanyszámláját. Ez 12-20db panelből áll és kb. 20-33 m2 felület igénye.
 6. Napelemekre 25 év a gyártói garancia, az inverterekre 5-10 év.
 7. Napelemes rendszerek működési élettartama 30-40 év. Kaliforniában léteznek ma is működőképes 50 éves fakeretes napelemek.
 8. A napelemes rendszer 8-10 év alatt megtérül és azt követően termeli Önnek az ingyen energiát.
 9. A napelemes rendszereknek karbantartási igénye szinte nincs. A napelem csendesen teszi a dolgát és termeli az ingyen energiát.
 10. A napelemmel nyáron termelt többlet energia télire betárolható az elektromos hálózatba és később díjmentesen visszavehető.
 11. Árnyékhatás. A napelem védi a tetőt az erős napsugárzástól. 3-5 Celsius fok
 12. Az épület energetikai besorolása nő. A napelem emeli az ingatlan értékét!
 13. Ha nem lakott az ingatlan, akkor is megtérül!
 14. Likvid, eladható- ellentétben más beruházással.
 15. Napelemmel olyan helyeken is lehetőség van az áram biztosítására, ahol nincs kiépített villamoshálózat. Napelemmel termelt áram akkumulátorokban eltárolható.

https://www.eu-solar.hu/partner/balint-sandor/

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!