Egészségügyi szolgáltatás

Teljes szívvel az egészségért-Az egészség nem várhat!

Ezen az oldalon:

Legfőbb értékünk az egészségünk, ha bármi baj adódik, leggyakrabban már nem válogathatunk a megoldások között. Ha a gyógyszer, eszköz, beavatkozás szükséges, elengedhetetlen akkor egyszerűen muszáj a zsebünkbe nyúlni.

Amiben döntést hozhatunk viszont, hogy előre felkészülünk ezekre a helyzetekre: az egészségbiztosítás segítségével egy gyorsabb, modernebb és magasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatás válik elérhetővé az Ön számára is. A várakozás nélküli, kiemelt törődést és orvosi ellátást biztosítja Önnek.

Az emberek többsége még manapság is azt hiszi, hogy a nyugati színvonalú ellátást kínáló egészségbiztosítás a felső 10 ezer kiváltsága. Pedig nem is tévedhetnének nagyobbat. Csak meg kell hoznunk azt a felnőtt döntést, hogy képesek vagyunk mi magunk előre gondolkodni, és már ma elkezdeni a magunkról való gondoskodást, és megkötni az egészségbiztosítási kötvényünk.

A magán-egészségügyi ellátás, a kedves személyzet vagy a tiszta, jól felszerelt egészségügyi intézmények itthon is elérhetők. Csak annyit kíván meg tőlünk, hogy előre gondolkodjunk.

Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket

Elege van abból, hogy az állami egészségügyben soha nem lehet tudni, kinek, mennyit és mikor kell fizetni, ráadásul egy sokszor rossz színvonalú szolgáltatásért?

Előfordult már Önnel, hogy hónapokig kellett várnia például a CT vagy az MR vizsgálatra, esetleg arra, hogy időpontot kapjon a szemészetre?

Érezte már úgy az állami egészségügyben, hogy nem voltak megfelelőek a körülmények?

Volt már olyan, hogy szüksége lett volna egy jó orvosra, de senki sem tudott ajánlani egy megbízhatót?

MI az egészségbiztosítás ELŐNYEI?

  • Nem kell felesleges időt és energiát áldoznia arra, hogy megtalálja a megfelelő orvost és ellátást, így teljes mértékben a gyógyulásra koncentrálhat.
  • Nem kell vizsgálatonként fizetni a magánorvosi-ellátásért, a biztosítási díjért (havi, negyed-, fél- vagy éves díjfizetés lehetséges) legtöbbször korlátlan számú ellátásban részesülhet, orvosilag indokolt esetben.
  • Szakszerű betegellátásban részesülhet, szép környezetben.
  • 24 órában elérhető egészségügyi tanácsadás.
  • Nincs várólista és hálapénz.
  • A lehetséges szűrővizsgálatok előre tervezhetőek, ami segíthet megelőzni a komolyabb betegségek kialakulását.

KINEK AJÁNLJUK?

  • Azoknak, akik szeretnének gyors és szakszerű betegellátást saját maguk és családjuk számára is.
  • Azoknak, akik nem szeretnének a magánorvosok részére vizsgálatonként fizetni.
  • Azoknak, akik a gyorsan és akár több helyszínen igénybe vehető szolgáltatások hívei.
  • Azoknak, akik szeretik az előre megtervezhető és teljes körű gondoskodást a szűrővizsgálatoktól az onkológiai tanácsadáson keresztül a kórházi ellátásig VIP elhelyezéssel.

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!