Utasbiztosítások

Az utazás hétköznapjaink része.

Ezen az oldalon:

Az utazás hétköznapjaink része. Szerencsésnek mondhatja magát az, aki évente legalább egyszer kiszakadhat a hétköznapokból, és részt vehet valami újban.

Minden új környezet tartalmaz kockázatokat. Az ismeretlen környezetben pedig, könnyebben ér minket a baj is utol. Beszéljünk szervezett, vagy magunk által megtervezett utazásokról, jó ha mindig van B tervünk, és a kockázatokat csökkenteni tudjuk. Az utasbiztosítások ezt kínálják Önnek: a B tervet, és a kisebb kockázatot.

Ha bajba kerülne külföldön, nemcsak anyagi támogatásra, de nap 24 órájában ingyenesen hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthat.

Kinek ajánljuk:

  • Általános utazás Turistáknak, ösztöndíjasoknak, munkavállalóknak
  • Téli sportolás Snowboardozni, síelni, szánkózni indulóknak
  • Extrém sportolás Veszélyes sportok kedvelőinek
  • Gyakori utazás Bérlet gyakran utazóknak
  • Hosszabb külföldi tartózkodás 90 napot meghaladó utazáshoz
  • Útitárs utasbiztosításunkat akkor ajánljuk neked, ha legfeljebb 90 napos
  • külföldi városlátogatást tervezel,
  • munkavállalás céljából külföldre utazol,
  • tengerparti vagy hegyvidéki utazásra indulsz,
  • ösztöndíjasként hosszabb időt töltesz külföldön,

Tévhit, hogy egy külföldi utazáskor nincs szükség utasbiztosításra, ha van Európai Egészségbiztosítási Kártyája! A kártya hasznos, de nem helyettesíti az utasbiztosítás. A kártya nem téríti például a poggyászkárt, a sürgősségi fogászati ellátást, nincs asszisztencia, jogvédelem- illetve tolmács szolgáltatás, nem tartalmaz felelősségbiztosítást sem.

Az utasbiztosítás megkötés manapság már postától az internetig bárhol megtörténhet A legjobb ár, és a legnagyobb védettség eléréséhez azonban még mindig nem árt, ha szakértői kézbe adjuk a biztosítás megkötését, aki nem csak a megkötésben, hanem kár esetén a kárigény érvényesítésében a mi oldalunkon áll!

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!