Egyéni élet-, baleset- és egészségbiztosítások

Az egészség a korona az ember fején,de csak a beteg láthatja meg azt.

Ezen az oldalon:

Gondolta volna, hogy hazánkban

 • a baleseti sebészeten ápolt személyek száma csaknem 118 ezer fő egy évben?
 • 54 000 munkabaleset történik átlagosan minden évben, amelyek során minden hatodik sérültnek több, mint egy hónapra volt szüksége a gyógyuláshoz?
 • egy év alatt több, mint 26 000 ember sérül vagy hal meg közlekedési balesetben?
 • minden 30. elhunyt háztartási balesetben veszíti életét?

Tudta Ön, hogy…

 • évente közel negyedmillió háztartási baleset történik Magyarországon?
 • a háztartási balesetek során elhunyt személyek száma a fejlett országokban általában meghaladja a közlekedési balesetben elhunytak számát?

Mit ajánlunk? Hogy az élet és balesetbiztosítások esetén, még ha a baj elkerülhetetlenül, minden előzetes óvintézkedéstől függetlenül is megtörténik, a biztosításon keresztül, megóvjuk attól, hogy még nagyobb, pénzügyi gondot okozzon egy előre nem várt esemény. Milyen problémákat okozhat egy baleset a mindennapokban?

A mindennapi életben annyi helyen történhet baleset pl. otthon, a konyhában, barkácsolás közben, munkahelyen, sportolás közben, iskolában, vagy közlekedés során akár gyalogosként, akár utasként. A balesetet követően az elszenvedett sérülés mellett további nehézségeket okoz, ha a lábtörés első hetére kapott fekvő gipsz miatt nincs, aki a gyerekekért menjen az óvodába, iskolába; törött kézzel gondot jelenthet a takarítás, a főzés.

A társadalmi gondoskodás szükségessége akkor merül fel, amikor az egyén vagy a család valamilyen külső, objektív oknál fogva nem képes a korábban elért életszínvonalának további fenntartására. Ilyen tipikus helyzetet teremthet egy váratlan baleset, betegség, a családfenntartó átmeneti vagy végleges keresőképtelenné válása, halála.

Ezen események bekövetkeztekor létezik ugyan állami segítségnyújtás, de ezek általában nem fedezik a jelentkező szükségletek teljes egészét. Sőt sok esetben a havi kiadások fedezetére sem elegendőek, hosszútávon pedig a legtöbb esetben nem képesek érdemi segítséget nyújtani a bajba jutottaknak.

Mivel a váratlan helyzetekben legtöbbször nem áll rendelkezésre megfelelő anyagi háttér, ezért érdemes előre tervezni. Az egészség és baleset biztosításokkal alacsony díjért is tudunk megbízható védelmet nyújtó kockázatokat ajánlani. Kis összegeket sokkal könnyebb félretenni havonta, mint hirtelen, egyszerre nagyobb pénz mennyiséget előteremteni, amikor a tragédia vagy betegség bekövetkezik.

Mi a biztosítás ELŐNYE?

Összeállíthatja, hogy pontosan milyen kockázatokra szeretne biztosítást kötni: csak azért fizet, amire valóban szüksége van.

 • Keresőképtelenségi szolgáltatás választásával baleset vagy betegség esetén az adott időre járó táppénzt kiegészítheti, így pótolva kieső jövedelmét és javítva életminőségét.
 • Kritikus betegség diagnosztizálása esetén a biztosított kérésére a biztosító kifizetheti a halál esetére vonatkozó biztosítási összeget, amelyet a gyógykezelésére fordíthat.
 • Váratlan tragédia után is megőrizheti a család életszínvonalát, így biztonságban tudhatja szeretteit.
 • Kármentességi bónusz: a befizetett díj 20%-a visszajár! Minimum 10 éves szerződés esetén, ha nem történt kárkifizetés, emellett a biztosítási összeget sem csökkentette, lejáratkor az addig befizetett díjak 20%-át visszafizetjük Önnek.
 • Pénzügyi segítséget kaphat a leginkább félt betegségekkel vívott küzdelemben, lehetőséget adva a magasabb színvonalú egészségügyi ellátásra, azt követően pedig esélyt a mindennapi életbe való visszatérésre. Daganatos betegség gyanúja esetén a diagnózis mielőbbi felállításában is segítséget nyújt a diagnosztikai szolgáltatás.
 • Ingyenes szűrővizsgálatunkat igénybe veheti 5 évente a feltételekben meghatározott esetekben.
 • Külföldi tartózkodása során sem kell aggódnia, mert a legtöbb kockázati elem esetében a biztosítás a világ bármely pontján érvényes.

Egyénileg és családi változatban is megköthető Családok esetében akár 6 személy kedvezményes biztosítására is lehetőség van, de a biztosítás egy biztosítottra is megköthető. Évente egyszer (évfordulókor) lehetősége van a biztosításba bevont személyek, vagy a szolgáltatások módosítására is.

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!