Lakásbiztosítások

Az otthon legyen mindenkinek biztos pont.

Ezen az oldalon:

Egy otthon felépítésében gyakran több évtized munkája fekszik. Egy komolyabb tűzkár, egy erősebb vihar pusztítása vagy egy betörő „áldásos” munkája után egy jól megválasztott biztosítás pótolhatatlan anyagi segítséget jelenthet a helyreállításához.

Természetesen nem csak az elképzelhetetlenre kell felkészülnünk: egy otthon, egy lakás értéket képvisel, amely befektetés is lehet. A befektetések megóvásához pedig a legjobb út egy biztosítás.

A lakásbiztosítás éppen emiatt egyike a legszélesebb körben kötött biztosításoknak, a KSH 2015. évi adatai szerint ma a 4,3 millió magyar lakás közel háromnegyede rendelkezik lakásbiztosítással.

Kinek ajánlott

Minden lakástulajdonosnak, akinek fontos, hogy lakása, értékei biztonságban legyenek.

Mire figyeljünk:

Egy lakásbiztosítási kötvény, akár több száz oldalas is lehet, tele lehetőségekkel és feltételekkel: egy internetes oldalon kiválasztott „legolcsóbb” kötvény és csomag, nem helyettesíti egy felkészült üzletkötő tanácsait. Ha nem szakértő köti a biztosítást, könnyen belefuthatunk abba, hogy az otthonunk alulbiztosított, azaz hiába fizetünk, nem vagy nem annyit fog fizetni a biztosító. Vagy ami még rosszabb, az otthonunk túlbiztosított, azaz sokkal többet fogunk fizetni, mint amennyi optimális lenne.

A probléma tovább azzal is lehet, hogy a lakásbiztosítások többsége korszerűtlen, illetve nem nyújtanak megfelelő és valós védelmet, ami sajnos csak egy esetleges káreseményt követően derül ki. Még mindig csak néhány biztosító kötvénye tartalmazza például a teljesen hétköznapivá vált napelemes rendszereket, amelyek önmagukban is komoly, lassan avuló értéket képviselnek, és az ház részei természetesen. Elengedhetetlen tehát, hogy a lakásbiztosításunkat időként (2-3) évente nézessük át egy hozzáértővel, továbbá böngésszük át a piaci újdonságokat, illetve az árakat is!

Tudni érdemes hogy, a versenynek köszönhetően az elmúlt években az árak reálértéken stagnálnak, sőt inkább csökkenek, a szolgáltatások száma és minősége viszont meredeken emelkedik!

A különböző igényekre kialakított lakásbiztosítási csomagok az alapszintűtől a teljes körű biztosítási védelemig megoldást kínálnak, igény szerint akár extra szolgáltatásokkal is kiegészítve.

Szánjunk a lakásbiztosítás áttekintésére néhány percet, így nagymértékben csökkenthető a kellemetlen meglepetések egy esetleges káresemény során, ugyanis a megfelelő színvonalú kárrendezés alapja, a jól megkötött biztosítási szerződés.

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!