Élet- és befektetés biztosítás

Életbiztosítás és megtakarítás egyben

Ezen az oldalon:

Egy család életében lehetnek előre nem látható események, és biztosan vannak olyanok is, melyeket előre tervezünk. Váratlan baleset, betegség, tragédia esetén az biztosítás lehet az védvonal, amely megvédi a családot megnövekedett kiadásoktól, illetve segít a megszokott életszínvonal megtartásában.

Napjaink gyorsan változó gazdasági viszonyai között sajnos megtörténhet, hogy egyik napról a másikra szűnik meg egy munkahely vagy munkakör. Emiatt a család életében bekövetkezhet, hogy az egyik kereső fél munkanélkülivé válik. Ilyenkor sokan kénytelenek lejjebb adni a megszokott életszínvonalból, hogy újra egyensúlyba hozhassák a családi költségvetést. Ez a bevételkiesés azonban nem csak a munkahely megszűnése, hanem egy váratlan egészségügyi probléma, vagy az egyik szülő halála miatt is bekövetkezhet.

A megtakarítási lehetőség pedig az előre látható, a jövőben nagy valószínűséggel bekövetkező kiadásokra segít felkészülni: pl. gyermek tanulmányainak megalapozása, életkezdésének támogatása, esetleg egyéb személyes célok megvalósítása.

Kinek ajánljuk?

Családoknak, szülőknek, akik gondoskodni szeretnének gyermekükről, taníttatásukról, életkezdésükről.

Magyarországon nagyon gyakori, hogy valaki saját vállalkozást indít, és egymaga viseli az ezzel járó terheket. A vállalkozás által megtermelt jövedelem jelentős részt képvisel a család költségvetésében, így egy tragédia esetén ennek hiánya a család kiegyensúlyozott életét, megszokott életszínvonalát fenyegetheti.

Miért ajánljuk?

 • Széles eszközalap választék
 • Ingyenes online befektetési összetétel módosítási lehetőség
 • Portfólióját kockázatvállaló képességéhez illesztve a piaci trendekhez igazíthatja
 • Rendkívüli díj befizetésével tovább növelheti megtakarítását, melyhez szükség esetén kedvező feltételekkel juthat hozzá
 • Garantált kamatos biztosítássá alakítás lehetősége a tartam utolsó éveiben (befektetési egységekhez kötött változat esetén)
 • Rugalmassági elemek: díjemelés, díjcsökkentés, díjfizetés szüneteltetése
 • Kamatadó- és öröklési illetékmentes A biztosítás szolgáltatása adó- és illetékmentes, nem része a hagyatéki eljárásnak, és kifizetése gyors a megnevezett kedvezményezett számára.

MIK AZ ELŐNYEI?

 • A biztosításnak köszönhetően anyagi segítséget teremthet távolabbi céljai megvalósításához.
 • Hűségjóváírást és vagyonarányos bónuszt kap.
 • Segítségével felkészülhet a váratlan helyzetek anyagi kihívásaira.
 • Eseti befizetésekkel bármikor növelheti a kitűzött célra szánt megtakarítását.

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!