Gépjármű-biztosítások

Amire mindenkinek szüksége van az utakon.

Ezen az oldalon:

Kötelező felelősségbiztosítás

Egy autós számára minden nap új izgalmakat tartogat. Előfordulhat, hogy figyelmetlenek vagyunk, vagy rajtunk kívül álló okok miatt ütközünk neki egy másik kocsinak. Kiruccanunk vidékre, és egy útra kirohanó szarvas, vagy éppen egy méretes kátyú okoz kellemetlen meglepetést. A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megtéríti a másnak okozott károkat, kiegészítő szolgáltatásainkkal pedig megkímélheti magát a felesleges bosszúságtól.

A kötelező felelősségbiztosítás oka, hogy az autó vezetéséhez elég, ha sofőrnek a benzinre van elég pénze éppen: rengeteg szembejövő autós az úton, ha kárt okoz, nem tudja azt gyorsan vagy egyáltalán kifizetni a másik félnek okozott kárt.

Azzal hogy az állam kötelezővé teszi ezen biztosítás megkötését, nem a rendőröknek akart egy újabb ellenőriznivalót adni. A cél az volt, hogy minden autóst részévé tegyen a biztosítottaknak, így egyszerre növelve a biztosítottak számát a maximumig, és csökkentve a biztosítás adott autósra eső díjait. Így fordulhat elő az, hogy arányaiban évente egy alacsony összegért, akár több milliós károk esetén is a biztosító képes fizetni helyettünk.

CASCO

A Casco azok számára fontos, akik nem csak szembejövő autót szeretnék biztosítani, hanem a sajátjukat is:

  • Teljes körű biztonság Önnek és autójának a lopáskártól a törésig.
  • Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő casco. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat.
  • Egyéni igények alapján testre szabható konstrukció, választható csomagok (pl.: törés CASCO, lopás CASCO)
  • Gyors, rugalmas kárrendezés Hozza ki a legtöbbet cascójából! Használja a kiegészítő szolgáltatásokat!

Motor casco

Kevesen ismerik jobban a száguldás szabadságát, mint azok, akik motoroznak, de az élmény csak úgy lehet teljes, ha vigyázunk magunkra és motorunkra. A felhőtlen élményért motor casco teljes körű védelmet nyújt a sebesség szerelmeseinek a lopáskártól a motor törésén át a természet – például jégverés vagy szélvihar – okozta károkig. Van olyan időszak, amikor nem használja motorját? Kezdeményezze a Téli garázs csomag aktiválását, amivel ésszerűen csökkentheti CASCO díját ezen időszakra!

Kerékpár biztosítás

Egy igazi bringást is sok veszély fenyeget: például váratlan baleset, rablás, lopás. Mindez sok kiadással és bosszúsággal járhat Önnek. Készüljön fel a váratlan eseményekre! Egyedülálló szolgáltatás: zárt- és szabadtérből történő kerékpárlopás esetén is megtérítjük kerékpárja értékét!

Teherautó casco

Az áru- és személyszállítás nagy felelősség, ráadásul egy teherautó vagy busz pótlása jelentős kiadásokkal járhat, és komoly fennakadást okozhat egy cég életében. Ha 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű teherautóját, pótkocsiját, vontatóját vagy 9-nél több személyt szállító autóbuszát szeretné bebiztosítani, Törés, elemi kár, lopás, üvegtöréskár?

Biztosításunkkal nem kell aggódnia!

Hajó biztosítás

Aki a hajózás szerelmese lett, nehezen tud elszakadni tőle. Viszont egy nem várt esemény, egy baleset okozta hajósérülés több hetes kiesést is okozhat, nem beszélve az anyagi károk okozta bosszúságról vagy egy hajóstársa sérüléséből eredő tragédiáról. A vízi jármű casco, felelősség- és balesetbiztosítás megadja Önnek a választás lehetőségét, a biztosítási szerződést igény szerint megkötheti mindhárom elemre vagy azok kombinációjára. (Balesetbiztosítás önállóan nem, csak casco vagy felelősségbiztosítással együtt köthető.)

Termékünk azoknak a hajótulajdonosoknak nyújt biztosítási védelmet, akiknek kedvtelési célú motoros vagy vitorlás hajója, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiállított, érvényes hajólevéllel rendelkezik és a vízi jármű kora nem haladja meg a 15 évet. A biztosítás alapvetően Magyarország területére terjed ki, azonban lehetőség van a fedezet kiterjesztésére Európa felszíni vizeire, valamint a Földközi- tenger európai országokhoz tartozó felségvizeire is. Felelősségbiztosításunk fedezetet nyújt a biztosított által, a vízi jármű birtoklásával vagy használatával kapcsolatban, okozott illetve bekövetkezett minden olyan kárra, amelyért a magyar jog szabályai szerint felelősséggel tartozik.

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!