Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Hitelközvetítés, pénzügyi tanácsadás.

Etikus hiteltanácsadás

Ezen az oldalon:

Miben tudok segíteni?

Célom, hogy segítsem Önt a lakáshitelek, jelzáloghitelek és az elérhető állami támogatások közötti eligazodásban. Az általam cégzett tevékenység célja, hogy közösen átbeszélve az Ön lakáscéljait, segítsem megtalálni azt az egérutat, azt az optimális megoldást, ami Ön számára a legjobb elérhető konstrukció a piacon. Természetesen a tanácsadás és ügyintézés ingyenes lakás- és jelzáloghitelek esetén, hiszen én is tisztában vagyok vele, hogy az első lépéseket megtenni mindig a legnehezebb.Ingyenes lakáshitel és jelzáloghitel ügyintézés. Állami támogatások, CSOK magánszemélyeknek!

A különböző állami támogatások és a CSOK mellett 13 kereskedelmi bank és 4 lakástakarékpénztár termékeivel foglalkozom, hogy a folyamatosan változó banki hiteltermékek közül segítsenek megtalálni az egyedi adottságoknak és igényeknek megfelelő legkedvezőbb lehetőségeket.

Mindannyian tudjuk, hogy a különböző konstrukciók között gyakran mélyen az apróbetűben van az igazi különbség, az a plusz, az X-faktor amit azt Ön számára a legjobb megoldássá teszi: a sok éves hitelügyintézői tapasztalatom a biztosítéka annak, hogy a szolgáltatás amit nálam kap, az valóban a legjobb döntés. Természetesen, nem csak erről van szó: nyugodtan végiggondolva a dolgot, mindenkinek egyértelmű, hogy amikor egy banki alkalmazott ajánl finanszírozást csak és kizárólag a saját bankja termékét ajánlhatja. Hacsak nem ismerjük régóta a banki ügyintézőt, hiába tudja pontosan jól az illető, hogy a piacon a konkurenseknél van az övénél jobb pénzügyi megoldás, hiszen az ügyfelet nem fogja a konkurenséhez irányítani.

A független hitelközvetítők, ahogy a független biztosítási alkuszok megjelenése, ugyanúgy kiegyensúlyozták a piacot: a független üzletkötő számára ugyanis az első nem a bank érdeke, hanem az ügyfelek érdeke. Ez abból adódik, hogy a független hitelközvetítő a teljes hiteligénylés alatt az ügyfelet, azaz a megbízóját képviseli, „szemben” a bank alkalmazottaival, akik kizárólag bankjuk szempontjait kötelesek szem előtt tartani.

Jó, de hogyan működik:

Hitelfelvételnél az ügyfél teljes körű pénzügyi lehetőségeit a következőképpen vizsgáljuk meg.

Lakossági ügyfelek esetén:

  • Ingyenesen beszerezzük az összes bank személyre szabott ajánlatát, és legtöbbször olyan egyedi kedvezményekkel, amit csak általunk érhetőek el
  • Megmutatjuk, hogyan tud önerő nélkül ingatlant vásárolni
  • Feltérképezzük a CSOK jogszabály által kínált lehetőségeket, azaz kiszámoljuk, hogy a meglévő, és a vállalt gyermekei után mekkora vissza nem térítendő állami támogatást kaphat
  • Segítünk eldönteni, hogy az adott élethelyzetben és a hitelfelvétel időpontjában az államilag kamattámogatott vagy a piaci alapú hitelek jobbak-e Önnek.
  • Összehasonlítjuk és segítünk eldönteni, hogy az ingatlanlízing vagy a lakáshitel a megfelelőbb Önnek
  • Megmutatjuk a lakástakarék pénztárak által nyújtott 30%-os állami támogatásban rejlő előnyöket, amit Ön a felvett lakáshitel előtörlesztésétől kezdve a vásárolt ingatlan későbbi felújításáig szinte bármilyen lakáscélra felhasználhat.

Vállalati KKV ügyfeleknél:

  • A KKV hitelezésben aktívan részt vevő bankok ajánlatait összegyűjtjük, megkímélve Önt és cégét a több körös tárgyalásoktól, a főkönyvek és beszámolók sokszoros beadásától, ami a céges hiteleknél általános, ha Ön egyedül járja körbe a bankokat
  • A kereskedelmi bankos hiteleken túl megvizsgáljuk az esetleges pályázatok adta lehetőségeket, azaz a vissza nem térítendő állami támogatásokat.
  • Megtaláljuk Önnek a bankoktól függetlenül igényelhető államilag támogatott hiteleket is, illetve a vállalkozásfejlesztési alapítványoknál elérhető finanszírozási lehetőségeket is.
  • Széchenyi kártya igénylésének ügyintézése

Az oldalon lévő kalkulátor:

Az oldalamon elhelyeztem egy kalkulátort az Ön számára. Ez egy tökéletes nulladik lépés lehet ahhoz, hogy megkezdje akár önállóan is a tervezést: Természetesen, ez még nem szerződéskötés, nem végleges és nem is kötelez semmire ha Ön nem szeretné. Hosszú évekre vállalt kötelezettségeknél fontos hogy Ön tisztában legyen azokkal a részletekkel amik sosem fognak a kalkulátorokban szerepelni, azokkal az apróbetűkkel amik a szimpla számok mellett személyre szabottá tesznek egy konstrukciót az Ön számára. Amennyiben kalkulál az oldalamon, arról értesítést kapok, és ha szeretné, folytathatjuk személyesen a megkezdett tervezést.

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!