Biztonságban egy életen át!

Mindenkinek vannak céljai egész életében.

Ezen az oldalon:

Mindenkinek vannak céljai egész életében. Ezekre a célokra tudatosan fel kell készülni, ha szeretnénk hogy megvalósuljon. Minden cél pénzbe kerül és valakinek ezt finanszírozni kell! (autó, lakásom, gyermekem, utazásaim, nyugdíjam, unokám stb)

Jövő tervezése

A megtakarításos biztosítás lehet egy társ a jövőm tervezésében! Az itt összegyűjtött összegből céljaim megvalósíthatók lesznek.

Anyagi alapot teremtek rendszeres befizetéssel saját céljaim eléréséhez!

A kiegészítő termékekkel fel tudunk készülni a balesetből vagy betegségből fellépő, váratlan előre nem várt esetek megoldására is!

Saját magam tudom meghatározni, hogy a pénzemet saját milyen kockázattal fektetem be. Kis kockázat, biztonságos de kisebb hozam. Hosszú távon nagyobb kockázatvállalás a nagyobb hozam reményében. A biztosítók átvállalják a befektetések kezelését és napi szintű egyenleget mutatnak ügyfeleik részére.

Keressen, írjon, hogy még ma elkezdhessen megtakarítani!

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!