Biztos segítség Hitelekben

A hitelfelvétel az élet része: nem rettegni kell tőle, okosan kell csinálni.

Ezen az oldalon:

Biztosan kevés olyan szerencsés ember él, akinek az élete folyamán még nem volt szüksége hitelre vagy nem gondolkodik azon!

A mostani pénzügyi piac a sok bank és pénzügyi termékeivel olyan, mint egy labirintus.

Így a pénzügyi döntéseink előtt nem vagyunk könnyű helyzetben. Úgy gondolom, hogy a család jövőjét befolyásoló helyzetekben célszerű független pénzügyi tanácsadóhoz fordulni!

A független pénzügyi tanácsadó

A független pénzügyi tanácsadó előszőr megismeri az ügyfelét, elemez és ügyfelével közösen pénzügyi tervet épít fel!

Az ügyfele céljai érdekében keresi meg azokat megoldásokat, amivel ezt a leghatékonyabban tudja megvalósítani!

Ha ma felveszünk egy hitelt akkor már most fogjuk tudni, hogy ezen hitelnél 3-4 év múlva biztosan lesz jobb is. Ha ezt a bankban vesszük fel akkor a hitel végéig ugyanezt a hitelt fogjuk törleszteni!

Egy független pénzügyi tanácsadó a pénzügyi terv alapján, végig kíséri ügyfelét és ha kell akkor javaslatot tesz a változtatásra.

Jelenleg hazánkban egyre nő az eladósodottság mértéke! Jelenleg is igaz, hogy a hitelt felvenni nem igazán nehéz, de visszafizetni időben az már nehezebb.

Ne féljünk a hiteltől

Minden hónapban találkozok olyan ügyfelemmel, aki azért jön be az irodámba, hogy nézzen meg a gépjármű felelősségbiztosítását vagy a lakásbiztosítását mert sokba kerül. Ha találunk neki pár ezer forinttal olcsóbb lehetőséget, aminek a szolgáltatása is megfelelő akkor abban a pillanatban felmondja a régi szerződését és újat köt.

A több milliós jelzálog hitellel rendelkezők, több banknak tartozó ügyfelek nem gondolkodnak azon, hogy az esetükben nem ezer forintokat tudnánk spórolni, hanem több százezret is!

100.000 Ft-os gyorskölcsönöktől indulva, személyi hitelek, autó hitelek, hitelkártyák, áruhitel, jelzáloghitel, támogatások KKV hitelek elérhetősége az irodában.

Akár jövedelem igazolás nélkül is, KHR negatív ügyfelek részére is van megoldásunk. Gondolkodjuk közösen előre a lehető legjobb megoldás eléréshez!

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!