Állásajánlat

Körmendi, Szombathelyi és Büki irodánkba keresünk

Ezen az oldalon:

Munkaadóról

Állás Magyarország egyik vezető biztosítási alkuszánál, amely több mint két évtizede stabil szereplője a biztosítási piacnak. A magyar biztosítási piac minden jelentős szereplőjével szerződésben állunk emiatt, megfelelően versenyképes termékekkel, és kialakult, stabil ügyfélkörrel rendelkezünk. A leendő kollégáid, a Vas megyei cspat országos szinten is kimagaslóan jó munkát végez, a rendszeres értékesítési versenyeken előkelő helyen szerepel, köszönhetően az évek során felhalmozott tudásnak és szakmai hozzáértésnek. Meglévő ügyfeleink még megfelelőbb kiszolgáláshoz keresünk kollégákat.

Mit kínálunk?

Lehetőséget arra, hogy a biztosítási szakma és az értékesítés rejtelmeibe egy olyan környezetben tanulj bele, ahol van lehetőség és idő a fejlődésre. Egy kész, több éves tervünk, programunk áll készen arra, hogy segítségével felépítsd magad és stabil ügyfélkört építs ki, és ha szeretnél, saját irodát indíts.

Ezt hívjuk életpálya-modellnek.

Milyen fizetést kínálunk?

300.000 Forintos havi fizetés.

Kezdetben, belsős képzéseken fogsz részt venni, melynek során megismered a termékeket, azok erősségeit és részleteit, valamint felkészülsz a későbbi munkádra. Ezt követően a felkészítésed átveszi a vezetőd és közvetlen mentorod. Az első év alatt a teljesítménybéredet magas fix fizetés fogja kiegészíteni, amivel a cégünk támogat téged, mint kezdő üzletkötőt, kollégát. A cél az, hogy megtaláljuk azt az egyedi, rád jellemző munka- és értékesítési módszert, amivel a legjobb eredményt tudod elérni.

Miért jelentkezz?

Azoknak tökéletes ez a lehetőség, akik pályakezdők, vagy éppen új területeken kívánják kipróbálni magukat, esetleg vállalkozás indításán gondolkoznak, és szeretnének olyan gyakorlati tudást megszerezni, ami a jövőben is biztos megélhetést biztosít. Maga a képesség, hogy professzionálisan, kellő önbizalommal legyél képes képviselni magad, illetve készségszerűen értékesítőként gondolkozni bármely termék vagy szolgáltatással kapcsolatban, kiemelkedő a munkaerőpiacon, mert olyan képességeidet hozza elő, mint a gyors tanulás, talpraesettség, magabiztosság, tárgyalóképesség, amelyek a valódi hiányképességek a mai Magyarországon.

A legfontosabb dolog, amit tudnod kell jelentkezés előtt: senki nem születik értékesítőnek. Ez egy megszerzett, megtanult, elsajátított képesség, és most lehetőséget kapsz arra, hogy egy stabil és támogató környezetben válj értékesítővé.

További információ és jelentkezés:

Bálint Sándor +36-20/661-4428 allas@balintsandor.hu

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!