Kegyeleti-temetkezési célú öngondoskodás

A végső teendőkről való gondolkodás.

Ezen az oldalon:

Az évszakok változása természetes, egyúttal az is, hogy mindegyikre más ruházattal készülünk.

Ugyanez igaz életünk különböző szakaszaira is: míg fiatalon jellemzően a jövő megteremtése a cél, idős korban a figyelem befelé irányul, és az igények közt megjelenik a végső teendőkről való gondoskodás.

Ezek a biztosítások élethosszig tartanak és abban segítenek, hogy a hátramaradottaknak ne legyen gondja a költségekkel és a szertartás megszervezésével.

Előre megtervezhető a temetési szertartás, kegyeleti szolgáltató mivel az összeget Ön határozhatja meg!

Kötéskor nem kell egészségügyi nyilatkozat, orvosi vizsgálat sem így egyszerűen megköthető.

40-80 év közötti ügyfelek köthetik meg akár 2 biztosítottra is egyszerre. 85 éves kor után nem kell díjat fizetnie és a szolgáltatás ezután díjfizetés nélkül is jár!

A biztosítási díjra többféle kedvezményközül az Ügyfél saját igényeihez igazíthatja a díjfizetés gyakoriságát (havi, negyedéves, féléves vagy éves) és módját (csekk, átutalás, csoportos beszedés)

Az életbiztosítás alapján fizetendő összeg nem része a hagyatéknak, így ha van kijelölt kedvezményezett, nem kell a hosszadalmas hagyatéki eljárásra várni, hogy fizethessen a biztosító.

A kifizetett összeg után örökösödési illetéket és kamatadót sem kell fizetni, továbbá az életbiztosítási összeg mentes a végrehajtás alól is.

Van várakozási idő, ami alatt a biztosítók csak a balesti okok miatt fizetik ki a megjelölt összeget. (6-24 hó között változik). Természetes halál esetén ilyenkor a befizetett díj jár vissza.

Gyógyíthatatlan betegség megállapításakor még a biztosított életben léte esetén is kifizeti a biztosító a szerződéses összeg egy részét, hogy ezt a hátralévő idő megkönnyítésére vagy megszépítésre használhassák fel.

Amennyiben még nincs ilyen biztosítása akkor kössön mert kis összeggel is össze tudja spórolni ezeket a kiadásokat!

Amennyiben ezt az összeget már félre rakta, összegyűjtötte magának, akkor is kössön egy ilyen szerződést!  A várakozási idő eltelte után az eddig összegyűjtött összeget költse el éljen belőle!

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!