Miért fontos, hogy nyugdíjunkról magunk is gondoskodjunk!?

Az átlagéletkor világviszonylatban folyamatosan nő, egyre tovább élünk.

Ezen az oldalon:

Ez jó hír, hiszen számíthatunk rá, hogy akár 20-25 évet is élünk majd nyugdíjasként!

A nyugdíjat az állam az aktív dolgozók befizetéseiből fizeti. A probléma az, hogy egyre kevesebb gyermek születik, valamint egyre több fiatal hagyja el az országot. Mit is jelent ez? Egyre kevesebb aktív dolgozónak kell egyre több nyugdíjast eltartania.

Az átlagnyugdíj összege jelenleg 118 439 forint, azonban ma Magyarországon több mint 1 millió nyugdíjasnak csupán 50 000 – 99 000 Ft közötti juttatásból kell megélnie.

Ön fel van rá készülve, hogy élete közel egynegyedét szűkösebb anyagi körülmények között élje le?

Van megoldás: az Önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás!

Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításából kiegészítheti majdani állami nyugdíját és ezáltal nagyobb anyagi biztonságban várhatja nyugdíjas éveit.

  1. Nyugdíjpénztári befizetéseit az állam is támogatja. Saját befizetései után 20%-os adó-visszatérítést igényelhet! Mit jelent ez? 1000 forint tagdíjbefizetését az állam adó-visszatérítés formájában 200 forinttal kiegészítheti, tovább gyarapítva az Ön egyéni nyugdíjszámláját.
  2. Rugalmas nyugdíjcélú megtakarítás. Egyénileg, illetve az éves Cafeteria keretéből is fizetheti tagdíját; Ön dönti el, mikor és mennyit fizet be!  A vállalt tagdíját havonta, vagy negyedévente is fizetheti, sőt, alkalmanként kiegészítheti rendkívüli befizetésekkel is.
  3. Kamatadómentes

A megtakarításán jóváírt hozamot nem terheli adó- és járuléklevonás.

Az egyik legolcsóbb nyugdíj megtakarítás

A szektorszintű átlagos díjterhelés 1% alatti.

Örökölhető

Megtakarítására kedvezményezettet jelölhet, ezáltal nem csak magáról, hanem szeretteiről is gondoskodhat. Ha ezzel a lehetőséggel nem él, megtakarítására az örökösei válnak jogosulttá.

Mikor és mennyit érdemes megtakarítania?

Nézzük, mi történik, ha valaki nyugdíjba vonulása előtt 10, 20, illetve 30 évvel előbb kezd el nyugdíjszámlájára havi 20 000 forintot megtakarítani.

Jól látszik, hogy érdemes minél hamarabb, akár már 35 évesen elkezdeni a rendszeres  megtakarítást, hiszen a befizetett tagdíj közel kétszeresét veheti fel nyugdíjba vonulásakor  az adó-visszatérítésnek és a hozamnak köszönhetően.

Keressen most, indítsa el nyugdíjmegtakarítását!

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!