Miért is kössek lakásbiztosítást?

Miért is nézzem át a jelenlegi lakásbiztosításomat?

Ezen az oldalon:

Azt, hogy legyen lakásbiztosításunk, a józan eszünk diktálja!

Kötéskor azt szeretnénk, hogy teljeskörű biztosítást kössünk a lehető legkevesebb díjért! Kár esetén meg azt várjuk el, hogy a legnagyobb kártérítést kapjuk meg, lehetőleg azonnal és ha lehet többet, mint a szomszéd!

A lakásbiztosítások már viszonylag alacsony díjjal is megköthetőek, vagyis nem jelent túlzó anyagi igényt egy-egy háztartás életében.

A szerződés elkészítéshez javasolt egy független tanácsadó, biztosítási alkusz bevonása. Itt megtalálhatja személyre szabottan azt a lakásbiztosítást amire Önnek szüksége lehet és ár-érték alapján a legkedvezőbb!

Miért fizessek egy olyan lakásbiztosítást amire nincs is szükségem mert, olyan dolgokat is tartalmaz amit nem szeretnék!

Miért nálunk?

  1. Mert a lakásbiztosítás nem drága dolog. Egy átlagos lakásbiztosítás 1500-2500 Ft/hó díjból megköthető!
  2. Mert segítünk a kárrendezésben is. Az ügyfelet képviseljük a biztosító felé!
  3. A legkisebb vihar során is történhet olyan beázás amikor nem csak a falak, hanem a padlózat, bútorok vagy elektromos eszközök is károsodhatnak. Akár több százezres kár is keletkezhet!
  4. Csak a gazdagokhoz törnek be, hozzám nem! A hírekben általában családi házak illetve lakások betörését említik meg!
  5. Van társasházi biztosításunk. Igen, de a saját ingóságomra semmilyen kártérítést nem fogok kapni!
  6. Alig fizetett kár esetén a lakásbiztosításom! A mostani modern biztosítások teljesen testre szabhatóak és nagyon sok kiegészítővel rendelkeznek. ( kertbiztosítás, ebtartói, napelemre, utazásra, zuhanykabin törésre, besurranó tolvajlásra stb)
  7. Nem veszünk el sok időt Öntől! Pár perc alatt megköthető az új és ha találunk a réginél kedvezőbbet azt is le tudjuk cserélni. A szerződés évfordulója előtt 30 nappal felmondjuk a régit szerződést és kötjük az újat. Önnek plusz teendője nem lesz!
  8. Ha már lesz nálunk lakásbiztosítása akkor több dolga nem lesz vele! Onnantól fogva figyeljük kezeljük és aktualizáljuk szükség szerint.

Összefoglalva: 

Időt és pénzt takarítunk meg az Ön részére a lakásbiztosítása kezelésével is!

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!