Mindenkinek jár a biztosítási védelem!

Az élet elég kockázatos ahhoz, hogy a biztosításban ne kelljen kételkedni.

Ezen az oldalon:

Egyéni élethelyzete és céljai függvényében választhat az életbiztosítások közül, illetve vásárolhat hozzájuk kiegészítő fedezetet a szélesebb körű védelem érdekében.

Az elmúlt években folyamatosan nőttek a hazai bérek a KSH adatai szerint a bruttó átlagkereset 355 100 forint volt 2018 novemberében, ráadásul az újabb két évre szóló bérmegállapodás, valamint a szociális hozzájárulási adó idei csökkenése újabb béremeléseket hozhat.

A véleményem szerint  a családoknak a plusz bevételekből a fogyasztás bővülése mellett érdemes lenne olyan tartalékot képezniük, amivel felkészülhetnek a váratlan helyzetekre is.

Kedvező ár-érték arányú termékek a piacon

Ha nem megtakarításon gondolkodunk, akkor választhatunk valamilyen biztosítást is, a hazai piacon sok jó ár-érték arányú terméket találunk, amivel megvédhetjük szeretteinket, ha történne velünk valami. A kockázati életbiztosítás például fontos anyagi segítséget nyújthat már életünkben is, halálunk után pedig az itt maradottaknak adhat pénzügyi biztonságot, hogy ne kerüljenek szorult helyzetbe egy bankkölcsön vagy a temetés költségei miatt. A biztosítás elsődleges szolgáltatása a haláleseti térítés, de választhatunk számos olyan kiegészítőt, amely akkor nyújt fedezetet, ha életben maradunk, de valamilyen egészségügyi probléma merül fel, például rokkantság. A díjat alapvetően az életkor és az egészségi állapot határozza meg.

A kieső kereső jövedelmének pótlása:

az éves nettó jövedelem és egy nemzetközileg elfogadott szorzószám szorzata:

  • 40 éves korig 15x
  • 41-50 éves korig 10x
  • 51-60 éves korig 8x
  • 61-65 éves korig 5x
  • 65 éves kor felett 3x

Átlag nettó jövedelem: 222.000 Ft * 12 hó => 2.664.000 Ft

Kevesen kötnek idehaza kockázati életbiztosítást

Magyarországon a közel 4,5 millió foglalkoztatott mellett a a kockázati életbiztosítások darabszáma mindössze 734 ezerre tehető.

Ne feledje, ha szüksége van a biztonságra!

 A Biztos Segitség  balintsandor.hu

Bálint Sándor   +36-20/661-4428

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!