Vagyonbiztosítás

Az alternatíva ára.

Ezen az oldalon:

Egy jól működő cég vezetőjeként arra is figyelni kell, hogy a vállalkozás vagyontárgyaira is rendelkezzünk megfelelő biztosítással.

A cégek, vállalkozások működésére a legnagyobb veszélyforrást az előre nem látható, nem tervezhető események jelentik. Az ilyen előre nem látható kiadás a céget és vállalkozást, mérettől függetlenül tönkre teheti!

Az ilyen események kivédésére szolgál a biztosítás.

Gyakorlatban

A cég szempontjából, nem mindegy, hogy milyen biztosítással rendelkezik. Ne legyenek benne apróbetűs részek, kibúvók a káresemények bekövetkezésekor.

Biztos vagyok abban, hogy Ön mint cégtulajdonos mindent megtesz vállalkozása sikeréért és ért ahhoz amit csinál! Ez sok energiát és időt vesz igénybe az Ön részéről.

Engedje meg, hogy a biztosítással kapcsolatos terheket, levegyük a válláról és ezt szakértőként megoldjuk az igényeknek megfelelően!

Egy biztosításon belül több kockázatból lehet választani a vállalkozás igényeinek megfelelően:

Biztosítható kockázatok

 • Tűz, villámcsapás, robbanás, légi jármű
 • Elemi károk
 • Vezetékes víz kockázatok
 • Katasztrófa kockázatok; földrengés, árvíz
 • Betöréses lopás es rablás
 • Üvegtörés (épület átalányra, limitre, üvegértékre)
 • Irodai elektronikus berendezések kiegészítő biztosítása
 • Szállítmánybiztosítás
 • Üzemszünet biztosítás
 • Vállalkozói Assistance
 • Munkáltatói balesetbiztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Jogvédelmi biztosítás

Ha jelenleg nem rendelkezik vagyonbiztosítással akkor mielőbb jelentkezzen nálunk, hogy nyugodtan végezhesse munkáját, ne jelentsenek problémát ezek a nem várt események!

Hogyan tovább

Amennyiben van élő vagyonbiztosítása, akkor is keressen bennünk! Ne fizessen feleslegesen olyan biztosítást ami esetleg nem az igényeinek megfelelően lett összeállítva. Átvizsgáljuk jelenlegi biztosításait és leírjuk javaslatainkat.

Jó befektetések nem csak bankokban lehetnek!

Én sem kizárólag pénzügyi termékeket szeretnék Önnek javasolni, hanem olyan személyre szabott, kiforrott és stabil konstrukciókat a hálózatra folyamatosan áramot termelő napelem!

A napelem mint befektetés

A magyar városok, falvak és a táj néhány éve visszafordíthatatlanul megváltozott. Ugye Ön is észrevette, hogy mennyi családi ház tetejére kerülnek napelemes rendszerek? Természetesen ez nem véletlen. A szektor gyermekbetegségeinek kinövését követően, középtávon megtérülő, tervezhető lehetőséget kaptunk a kezünkbe.

Érdekli hogy milyen jogi szabályozások, technikai követelmények, áramszolgáltatói háttér szükséges ahhoz hogy ez a fajta pénzügyi konstrukció működjön? Szimplán csak szeretné tudni, az Ön számára milyen lehetőségek léteznek?

Egyeztessen időpontot

Nálam ennyire egyszerű ez az egész, ne halogassa a dolgot, kérje ingyenes konzultációm!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. NAIH szám:
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bálint Sándor

Prémium Biztosítási tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom biztosításokkal és pénzügyi termékekkel. Számomra tanácsadóként a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfeleknek olyan valódi megoldásokat javasoljak, amelyek átgondoltak, érthetőek, és tényleges segítséget jelentenek.

Szakmai karrieremben, és vas megyei közösségi tevékenységem során is, mindig törekszem arra, hogy bárki számára elérhető és nyitott legyek.

Találkozzunk a körmendi irodában prémium tanácsadóként biztos vagyok abban, hogy hasznos tanácsokkal tudok szolgálni. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy saját pénzügyi tanácsadója legyen. És Önnek ez vagyok Én!